Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Supersonic Svenska AB ny generalagent för TOA Electronics

Vi är glada och stolta att nu kunna erbjuda marknadens ledande inovatör inom talat utrymningslarm och PA med inriktning på digitala lösningar. TOA Electronics och Supersonic Svenska har ingått ett långsiktigt strategiskt samarbete med syfte att ge marknaden hög service och tillgänglighet på moderna kommunikationslösningar.
2012-11-15

Produkter   » Kabel » Färdiga kablar » XLR-Tele Balanserad » XLR Hona - Tele Vinklad

 

Färdigkontakterad balanserad kabel med XLR Hona - Vinklad Tele kontakt i olika längder.


Högkvalitativ balanserad kabel med Neutrik eller Amphenol XLR Hona till Vinklad Tele kontakt för scenbruk, mobilt bruk, installation och studio. Fungerar utmärkt för överföring av analoga audiosignaler och som högkvalitativ instrumentkabel.

XLR Hona - Tele Vinklad

Klotz 3JA1-1A | Balanserad XLR Hona -Vinklad Tele kabel
Balanserad XLR Hona -Vinklad Tele med Amphenol konta...
från 129,00

XLR Hona - Tele Vinklad

Klotz 3JA1-1M010 | 1,0m balanserad XLR Hona - Vinklad Tele kabel med Neutrik
Balanserad XLR Hona - Vinklad Tele med Neutrik konta...
från 233,00