Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

 

 


Master Auido P208A

 

Master Audio

 

Master Audio P208A - Aktivt Line Array med 2x8" och bandelement

P-208A är ett mycket bra val för installationer i teatrar, konserthallar, audiotorium, klubbar och sporthallar. Systemet är flexibelt och passar också mycket bra för uthyrning eller mindre turné PA.

Kan flygas som Line Array eller arbeta som en point source ihop med basar och/eller flera P-208A. Valbara lägen för korta eller långa kastavstånd samt fullrange eller delning. Utrustad med vinklingsbar stativbrunn.  

Fördelen med P208A är att det är ett aktivt professionellt Line Array system med mycket hög prestanda som är enkelt att använda och är kosnadseffektivt.

Spridning horisontellt 90° symetriskt, arbetsområde 60Hz-19kHz, vikt 25 kg, SPL 4 lådor 135dB 


Master Audio P208A Line Array