Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kabel » Färdiga kablar » CAT5 Mobilt bruk » etherCON - RJ45
etherCON - RJ45

 

 

Högkvalitativ Klotz CAT5 kabel, RAMCAT, för ljudöverföring till mobilt bruk med Neutrik etherCON till Hirose RJ45 kontakter.


Vi har ett stort utbud av högkvalitativ Klotz CAT5 RAMCAT kabel och CAT5 multikabel med Neutrik etherCON och RJ45 kontakter. Utvecklade för mobilt bruk och är testad / certifierad för A-Net, AVB, CobraNet, Dante, EatherSound, Ravenna med mera. Fullt kompatibel med mixerbord från Yamaha, Digigram, Allen & Heat med flera

etherCON - RJ45

Klotz RAMCAT RC5ER | Tålig och flexibel Klotz CAT5 kabel för mobilt bruk med Neutrik etherCON - RJ45
Klotz RAMCAT tålig och flexibel CAT5 för mobilt bruk...
från 198,00

etherCON - RJ45

Klotz RC5UER | Klotz CAT5 kabel för mobilt bruk med Neutrik etherCON till RJ45
Klotz CAT5. Neutrik etherCON till Hirose RJ45 kontakter
från 565,00