Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kabel » Färdiga kablar » CAT5 Mobilt bruk » Multi | 2xCAT5 + 2xAES/EBU
Multi | 2xCAT5 + 2xAES/EBU

 

 

Högkvalitativ Klotz CAT5 + AES/EBU multikabel, RAMCAT, för Allen&Heat i-Live.


Vi har ett stort utbud av högkvalitativ Klotz CAT5 RAMCAT kabel och CAT5 multikabel med Neutrik eatherCON och RJ45 kontakter. Utvecklade för mobilt bruk och är testad / certifierad för A-Net, AVB, CobraNet, Dante, EatherSound, Ravenna med mera. Fullt kompatibel med mixerbord från Yamaha, Digigram, Allen & Heat i-Live med flera

 

Multi | 2xCAT5 + 2xAES/EBU

Klotz RCMCC RAMCAT5 | Multi CAT5 + Digital Audio kabel för mobilt bruk
Multi 2xCAT5 + 2xAES/EBU för mobilt bruk. Utvecklad ...
från 3 696,00