Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Spolar

 

Spolar för passiva delningsfilter för professionellt bruk, High End Hifi och billjud.


Spolar (även känd som induktorer) är induktiva, vilket innebär att de påverkar den elektriska strömmen som flyter genom dem med deras eget magnetfält. Den fysiska värde som anger induktansen [L] (lat. inductio) är Henry [H] (för att hedra den amerikanska fysikern Joseph Henry). Spolarna är tillverkade av en tråd som är lindad runt en kärna (idealt luft).

Liksom kondensatorer spolar är en frekvens-beroende motstånd. Den filtrerande prestanda en spole växer med stigande frekvenser, vilket innebär att de eliminerar höga frekvenser (höga toner). Så högre induktans, så djupare delningsfrekvensen.

Vårt omfattande utbud av spolar för passiva delningsfilter täcker luftlindade spolar, spolar med Ferrit kärna, Aronit kärna och Feron Kärna.