Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kabel » Färdiga kablar » XLR-Tele Balanserad » XLR Hona - Tele Rak
XLR Hona - Tele Rak

 

Färdigkontakterad balanserad kabel med XLR Hona - Tele kontakt i olika längder.


Högkvalitativ balanserad kabel med Neutrik eller Amphenol XLR Hona till Tele kontakter för scenbruk, mobilt bruk, installation och studio. Fungerar utmärkt för överföring av analoga audiosignaler och som högkvalitativ instrumentkabel.

XLR Hona - Tele Rak

Klotz 3JF1-1A | Balanserad XLR Hona -Tele kabel
Balanserad XLR Hona -Tele med Amphenol kontakter
från 125,00

XLR Hona - Tele Rak

Klotz 3JF1-1M | Balanserad XLR Hona - Tele kabel med Neutrik
Balanserad XLR Hona - Tele med Neutrik kontakter
från 207,00