Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma lanserar ferrit högtalareBeyma ferrit högtalarelement

Beyma lanserar ferrit versioner av flera högtalarelement och kompressionsdrivers.

 

Prisutvecklingen på Neodymium har senaste tiden varit enorm och det finns stundom även vissa problem med tillgängligheten. För att lösa problemet och tillgodose marknadens behov av högtalarelement och kompressionsdrivers med hög prestanda till ett konkurrenskraftigt pris har Beyma lanserat ferrit versioner av några av sina populära Neodymium produkter.

Först ut är 12P80Fe, 15P80Fe och den mycket intressanta CD1014Fe med PM4 membran.

Produkterna finns tillgängliga med omedelbar verkan.

JH