Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Supersonic distibuerar Klotz PRO sortiment

Tidigare i år träffade vår Pauline Högfeldt och Frederic Kromberg från Klotz AIS en överenskommelsa att Supersonic ska distribuera Klotz PRO sortiment på svenska marknaden. "Vi är glada och ser affären som en naturlig expansion av vår produktportfölj som fokuserar på premium produkter." kommenterar Pauline.

Klotz sortiment består bland annat av:

- Bulk kabel (koppar, fiber) för ljud, ljus, data och bild

- Prefabricerad kabel

- Färdiga och moduluppbyggda lösningar för multikablage 

JH

Varor som nämns i nyheten