Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Supersonic Svenska AB ny generalagent för TOA Electronics

TOA Logo

Supersonic Svenska AB ny generalagent för TOA Electronics.

 

Vi är glada och stolta att nu kunna erbjuda marknadens ledande inovatör inom talat utrymningslarm och PA med inriktning på digitala lösningar.  TOA Electronics och Supersonic Svenska har ingått ett långsiktigt strategiskt samarbete med syfte att ge marknaden hög service och tillgänglighet på moderna kommunikationslösningar.

”Vårt partnerskap med TOA är ett väldigt spännande tillskott till vår produktportfölj och harmoniserar med vår strategi att alla ska ha högkvalitativa och certifierade integrerade anläggningar för musik, utrop, reklam och talat larm.” säger Johan Högfeldt, VD Supersonic.

TOA Electronics är dedikerade till utveckling, tillverkning och distribution av högkvalitativa kommunikationslösningar och säkerhetssystem. TOA Corporation grundades i Kobe, Japan över 70 år sedan och är verksamt i över 100 länder med mer än 1500 anställda. Under åren har företaget varit först ut på marknaden med allt från megafonen till det heldigitala mixerbordet. TOA sätter stor vikt vid arbetsmiljöfrågor och en ekologiskt hållbar tillverkning och distribution.

JH