Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

ANSR AUDIO AM-11

Mycket prisvärd omni-direktonel mygga med ren och naturlig upptagning till ett överraskande lågt pris. AM-11 har låg vikt och är mycket kompakt. Ett perfekt val för den som behöver en ny mikrofon till sitt befintliga system.

EGENSKAPER

  • Professionellt ljud och kvalité till ekonomi pris  
  • Designad för applikationer där låg synlighet önskas
  • Låg vikt
  • Kompatibel med alla trådlösa system, levereras med kontakt för önskad sändare

      


Artnr: Benämning: Pris: Antal:

Tillbaka