Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

ANSR AUDIO AM-16T ljust hudfärgad

AM-16 är en extremt lätt och bekväm mikrofon som bärs bakom ena örat och hålls på plats även vid kraftiga rörelser. Bommen på 1" är designad att placera mikrofonkapseln precis framför örat. Designen föredras av många ljudtekniker och brukare då det finns ett behov att dölja mikrofonen och återge användarens röst effektivt. Miniatyr kapseln och ramen med låg profil är mycket diskret och i de flesta fall praktiskt taget osynlig för publik och tv.

EGENSKAPER

  • Suveränt ljud 
  • Flexibel bom och formbar kropp
  • Extremt låg vikt
  • Mycket diskret
  • Kan fås med kontakt till alla sändare på marknaden
  • Bredbandig upptagning
  • Unik ergonomisk design
  • Överlägsen renhet och naturlig återgivning av röster

 

ANSR AUDIO AM-16 är med sin slimmade form och professionella ljudkvalité perfekt för scenbruk, presentationer, talare, predikanter, teatrar och tv. AM-16 är även ett utmärkt val för att micka upp instrument som violin och akustisk gitarr. Bär bara AM-16 på huvudet och glöm kablar och fästen på instrumenten.
Artnr: Benämning: Pris: Antal:

Tillbaka