Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma 12P1000Nd

12P1000/Nd är ett 12" högtalarelement för basåtergivning. Den har utvecklats för att kunna prestera höga ljudtryck i kompakta basreflex lådor, bandpasslådor och vissa typer av bashorn.

Produkten är ett högtalarelement för användare med höga krav och behov av stor effekttålighet. 12P1000Nd har parametrar som gör att den trivs i kompakta högtalarlådor, låg vikt och fantastiskt bra ljudkaraktär. Beymas filosofi är att konstuera högtalarelement som är världens bästa under drift och bäst på att handtera extrema nivåer i svåra förhållanden

12 P1000Nd är resultatet av en omfattande och intensiv forskning av varje enskild beståndsdel av en elektro-dynamisk högtalare. Resultatet är nytänkande och optimering av varje enskild detalj, för att kunna hantera de extrema effekter och förhållanden den har utformats och designats för att arbeta i. All forskning avspeglas i de nya och innovativa teknologier som utvecklats av Beyma och tillämpas på högtalarelement i P1000Nd och P1200Nd familjerna.

RÖRLIGA DELAR
· Beyma Mekaniska Mirror Suspension System (M.M.S.S.): membranet, upphägning och dubbel spider har noga utformats med hjälp av datorberäkningar och tester för att konsekvent kontrollerat långa konrörelser. Resultatet är kraftigt minskade spänningar och påfrestningar i delarna.
· Beyma Dubbel Conex Spider-teknik (DCS): Conex är ett eldfast material som säkerställer bevarandet av spindelns mekaniska egenskaper under extrema förhållanden.
· Membran med mycket hög styvhet och väderbeständighet.

OPTIMERAT MAGNETSYSTEM
· F.E.A. optimerad under-polig magnet topologi. Maximerar flödestätheten i luftspalten och eliminerar helt läckage från magnetfält. Maximal effektivitet och minimalt med magnetiska störningar som kan påverka annan utrustning.
· Neodymium magneter med högsta temperatur tålighet.

VÄRMEAVLEDNING - KYLSYSTEM
· Låg värme kompression på grund av användning av ett optimerat mekaniskt system med konvektions kylning.
· Konstruktionen har optimerats med omfattande användning av miniatyr temperatur sonder tillsammans med termografiska kameror i realtids tester, för att få verkliga bilder av värmens distribution i talspolen och effekter av konvektions kylningen.

TALSPOLE
· Laminerade bobin av två högteknologiska material för att öka livslängden på talspolen.
· Talspole lindad på bägge sidor av bobinen.
· Dubbel isolering (inre och yttre) för optimal kraft överföring.
· Ytlig behandling av talspolen yta för ökad hållbarhet

 

 

EGENSKAPER

 

 

 

 

- Äkta "real life" 1000 Watt AES effekttålighet
- Känslighet: 96 dB @ 2.83V (1W/1W) 
- CONEX Spindel 
- Designad med Beymas MMSS teknologi
- 4” dubbel lindad talspole av sandwich typ
- Luft baserad konvektions kylning för låg värme kompression
- Lång kontrollerad slaglängd: Xmax ± 8 mm.
- Enorm mekanisk kapacitet: 52 mm p-p

 

 Bild från utveckling av det nya kylsystemet
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
B12P1000Nd Beyma 12P1000Nd 3 150,00/st

Tillbaka