Beyma 15P80Nd

Artnr: B15P80Nd
Du måste vara inloggad för att köpa produkten. Registrera dig här.

Beskrivning

P80/Nd serien av högtalarelement är produkter med hög känslighet, effektivitet och verkningsgrad. Kompositkonerna är tillverkade av papper som förstärkts med koliber, vilket ger ett bra styvhet / viktförhållande och även en utmärkt tonsäkerhet. Högtalarelementet har parametrar som gör att det passar mycket bra i hornlådor. Ett annat användningsområde är som midbas i toppar.

15 P80Nd är resultatet av en omfattande och intensiv forskning av varje enskild beståndsdel av en elektro-dynamisk högtalare. Resultatet är nytänkande och optimering av varje enskild detalj, för att kunna hantera de extrema effekter och förhållanden den har utformats och designats för att arbeta i. All forskning avspeglas i de nya och innovativa teknologier som utvecklats av Beyma.

RÖRLIGA DELAR
· Beyma Mekaniska Mirror Suspension System (M.M.S.S.): membranet, upphägning och dubbel spider har noga utformats med hjälp av datorberäkningar och tester för att konsekvent kontrollerat långa konrörelser. Resultatet är kraftigt minskade spänningar och påfrestningar i delarna.
· Beyma Dubbel Conex Spider-teknik (DCS): Conex är ett eldfast material som säkerställer bevarandet av spindelns mekaniska egenskaper under extrema förhållanden.
· Membran med mycket hög styvhet och väderbeständighet.

 OPTIMERAT MAGNETSYSTEM
· F.E.A. optimerad under-polig magnet topologi. Maximerar flödestätheten i luftspalten och eliminerar helt läckage från magnetfält. Maximal effektivitet och minimalt med magnetiska störningar som kan påverka annan utrustning.
· Neodymium magneter med högsta temperatur tålighet.

VÄRMEAVLEDNING - KYLSYSTEM
· Låg värme kompression på grund av användning av ett optimerat mekaniskt system med konvektions kylning.
· Konstruktionen har optimerats med omfattande användning av miniatyr temperatur sonder tillsammans med termografiska kameror i realtids tester, för att få verkliga bilder av värmens distribution i talspolen och effekter av konvektions kylningen.

TALSPOLE
· Laminerade bobin av två högteknologiska material för att öka livslängden på talspolen.
· Talspole lindad på bägge sidor av bobinen.
· Dubbel isolering (inre och yttre) för optimal kraft överföring.
· Ytlig behandling av talspolen yta för ökad hållbarhet

 

EGENSKAPER BEYMA 15P80Nd
- Riktig 800 w AES effekttålighet
- Superhög effektivitet 4.5% och känslighet 100 dB
- 4" talspole med sandwich konstruktion
- CONEX Spindel
- Designad med Beymas MMSS teknologi
- Kolfiber förstärkt kon
- Bra val till hornlådor
- Neodymium magneter med hög temperaturtålighet

Du kanske också är intresserad av
  • Beyma
    Konsats Beyma 15P80Nd
    Art nr. KB15P80Nd
    1
  •