Beyma 18P1200Nd/N

Artnr: B18P1200Nd
Du måste vara inloggad för att köpa produkten. Registrera dig här.

Beskrivning

18" högtalarelement med mycket hög prestanda och kvalité. Beymas filosofi är att konstuera högtalarelement som är världens bästa under drift och bäst på att handtera extrema nivåer i svåra förhållanden. 

18 P1200Nd är resultatet av en omfattande och intensiv forskning av varje enskild beståndsdel av en elektro-dynamisk högtalare. Resultatet är nytänkande och optimering av varje enskild detalj, för att kunna hantera de extrema effekter och förhållanden den har utformats och designats för att arbeta i. All forskning avspeglas i de nya och innovativa teknologier som utvecklats av Beyma och tillämpas på högtalarelement i P1000Nd och P1200Nd familjerna.

RÖRLIGA DELAR
· Beyma Mekaniska Mirror Suspension System (M.M.S.S.): membranet, upphägning och dubbel spider har noga utformats med hjälp av datorberäkningar och tester för att konsekvent kontrollerat långa konrörelser. Resultatet är kraftigt minskade spänningar och påfrestningar i delarna.
 
· Beyma Dubbel Conex Spider-teknik (DCS): Conex är ett eldfast material som säkerställer bevarandet av spindelns mekaniska egenskaper under extrema förhållanden

· Membran med mycket hög styvhet och väderbeständighet.

OPTIMERAT MAGNETSYSTEM  
· F.E.A. optimerad under-polig magnet topologi. Maximerar flödestätheten i luftspalten och eliminerar helt läckage från magnetfält. Maximal effektivitet och minimalt med
 magnetiska störningar som kan påverka annan utrustning.
· Neodymium magneter med högsta temperatur tålighet.

VÄRMEAVLEDNING - KYLSYSTEM
· Låg värme kompression på grund av användning av ett optimerat mekaniskt system med konvektions kylning.
· Konstruktionen har optimerats med omfattande användning av miniatyr temperatur sonder  tillsammans med termografiska kameror i realtids tester, för att få verkliga bilder av värmens distribution i talspolen och effekter av konvektions kylningen.

TALSPOLE
· Laminerade bobin av två högteknologiska material för att öka livslängden på talspolen.
· Talspole lindad på bägge sidor av bobinen.
· Dubbel isolering (inre och yttre) för optimal kraft överföring.

· Ytlig behandling av talspolen yta för ökad hållbarhet.

Du kanske också är intresserad av
  • Beyma
    Konsats Beyma 18P1200Nd
    Art nr. KB18P1200Nd
    1
  •