Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma 8MI100

8" mellanregister högtalarelement med hög känslighet och effektivitet. Ren och naturligt ofärgad återgivning med tre viktiga och huvudsakliga egenskaper: en mycket hög känslighet (98dB), en extremt linjär frekvensgång och kontrollerad spridning upp till 3kHz och låg harmonisk distorsion. Det gör högtalarelementet mycket lämplig för högkvalitativ återgivning, speciellt för live-applikationer. 

Högtalarelementet har en mångsidig designen och kan användas som låg-mid högtalare i ett två vägs system eller som ett renodlat mellanregister i tre vägs system. Utöver sina fördelar med den fina återgivning, erbjuder detta högtalarelement mer: det tar tillvara kunskapen och tekniken av de förbättringar som uppnåtts i våra hög effekts bashögtalare. 8MI100 är ett högtalarelement med en högkvalitativ talspole på 2" och kraftigt magnetsystem med suverän värmeavledning och en effekttålighet på 250W AES. 
  


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
B8MI100 Beyma 8MI100 860,00/st
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
KB8MI100 Konsats Beyma 8MI100 594,00/st

Tillbaka