Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma 8Woofer/P v2

Beyma
Beyma 8Woofer/P v2

Beyma 8Woofer/P v2

Mer information: Beyma 8WOOFER/P-V2 Datablad

8" högtalarelement med polypropylen kon för studiomonitorer, hemmabio och hifi.

Parametrar är optimerade för en ren basåtergivning. Den har en gjuten aluminium korg, polypropylen kon med gummi upphägning och talspole med lång lindningshöjd. Högtalarelementet passar i basreflex och slutna lådor i högkvalitativa fleravägs system som studio monitorer och hembio anläggningar. 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
B8Woofe/Pv2 Beyma 8Woofer/P v2 720,00/st

Tillbaka