Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma CD10Nd/N

CD10 är en professionell 1" (25mm) kompressionsdriver med ett membran 1,75" (44mm) membran av PM4. Membranet är konstruerat av ett material med banbrytande egenskaper bortom alla tillgänglig högtalare på marknaden. Jämfört med traditionella material har PM4 (som är en polymer) hög ytspänning förenat med låg vikt och hög inre dämpning. Drivern finns i Neodymium och Ferrit versioner. Vid sidan av produktens fantastiska ljudegenskaper kan nämnas mycket hög känslighet, akustisk kapacitet och låg vikt.

Beyma är världens första tillverkare att använda PM4 som ger fantastisk återgivning med oöverträffat naturlig ljud och styrka. Återgivningen blir mycket mjukare och mindre aggressiv än membran konstruerade med metaller som Aluminium och Titanium.   

EGENSKAPER
- 1" (25mm) kompressionsdriver
- Hög hänslighet, 111 dB, 2.83V @ 1M 
- Förbättrad upphängning och förstärkta rörliga delar för ökad effekttålighet
- Membran av PM4 med hög ytspänning och inre dämpning
- Talspole med extremt låg vikt, lindad med fyrkantig aluminium tråd
- Kompressionshus i Aluminium
- Neodymium magnet
 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BCD10NdN Beyma CD10Nd/N 1 350,00/st

Tillbaka