Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma CP12N

En liten men effektiv diskant av ringradiator typ med hög känslighet och smal spridning. 1" aluminium membran lindad med fyrkants aluminium tråd.

CP 12/N har jämn och kristallklar återgivning med mycket hög känslighet. Spridningen är smal och lämpar sif för långa kastlängder eller system där man vill begränsa oönskad ljudstrålning mot väggar och andra ytor. Diskanten är lämplig för kompakta två- eller tre-vägssystem och passar lika bra i hig end hemabiosystem som professionella applikationer.


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BCP12N Beyma CP12N 390,00/st
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
1004512m Membran till Beyma CP12N 282,00/st

Tillbaka