Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma CP22

En mycket bra diskant typ ringradiator med 40º spridning. Naturlig återgivning och hög känslighet.

Diskanten är designad för flervägs system till PA och Studio men används även inom HiFi och hembio. Återgivningen är jämn och spridningen är mycket riktad (40°) och välkontrollerad. Diskanten är med sin höga känslighet och spridningsegenskaper lämplig för long throw applikationer. Talspolen är lindad av fyrkantig aluminiumtråd och fäst på ett ringformat membran av aluminium för bästa återgivning och transientsvar.

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BCP22 Beyma CP22 880,00/st
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
1004222m Membran till Beyma CP22 493,00/st

Tillbaka