Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma SM112W

SM-112/W är ett högtalarelement speciellt avsedd för kompakt baslådor. Dess viktigaste funktioner är, 3 "talspole gjort med högkvalitativa material, dess kraftfulla magnet system med bakre ventilation och styv kon i kombination med en speciell upphägning som tillåter långa linjära rörelser. Sammanfattningsvis har högtalarelementet en mjuk linjär återgivning, låg harmonisk distorsion, bra effektivitet och utmärkt effektkapacitet (400 W AES).


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
1126112k Konsats Beyma SM112W 986,00/st

Tillbaka