Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma SMC60

Prisvärd rofessionell 2" kompressionsdriver med kompositmembran som har en Mylar upphängning att ge hög dämpning och undvika resonanta toppar typiska för metall upphägningar. Domen är av ren titan och drar fördel av dess unika mekaniska egenskaper. 

Membranet är fäst till en 3" talspole med fyrkantig aluminiumtråd. 2" drivern ger ett exceptionellt högt ljudtryck över ett mycket brett frekvensområde. 

Självcentrerande membran med integrerat kompressionshus som enkelt kan bytas utan lödning. 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BSMC60 Beyma SMC60 1 850,00/st
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
102650m Membran till Beyma SMC60 774,00/st

Tillbaka