Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma TD164

Beymas nya 1" horn har optimerats för linjärt svar on- och off-axis. Spridningen är mycket jämn 60ºx40º över hela arbetsområdet. Hornet är gjutet i aluminium och roterbart för anpassning av spridningen. Högtalarlådan får då ett bredare användningsområde och hornet kan roteras efter behov. 

EGENSKAPER
- Designad och optimerad för att användas med 1" kompressionsdrivers 
- Spridning 60ºx40º  
- Precis spridningskontroll 
- Kompakt design i fyrkantigt utförande, hornet kan roteras i lådan för anpassning av spridningen 
- Gjuten i aluminiumBeyma TD164
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BTD164 Beyma TD164 540,00/st

Tillbaka