Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Högtalarelement » AMT Bandelement » Produkt

Beyma TPL150H | Air Motion Transformer med horn


Beyma TPL150H | Air Motion Transformer


Beyma TPL150H är en TPL150 utrustad med ett horn 80ºx30º för ökad spridningskontroll och högre känslighet 102dB! 

Beyma har med TPL150 öppnat helt nya möjligheter att återge den mest komplexa informationen för de mest krävande användarna. Enhenten är en Air Motion Transformer som återger ljud hel linjärt, helt tids korrekt och med konstant impedans. Allt detta med en oehört låg distrortion. TPL 150 har dessutom en mycket hög akustisk kapacitet och har en känslighet på 99dB och en effektplighet på 160W. Beymas AMT är det ultimata valet för högkvalitativa ljudanläggningar, passar lika bra i Professionella Line Array system som i referens monitorer i studio eller hög kvalitativa hifi och hembiosystem.

I korthet är TPL150 en helt ny typ av komponent för professionellt ljud som utvecklats för att välljudande återge en värld av levande musik till de mest krävande audiofilerna. Produkten är baserad på AMT teknik (Air Motion Transformer). Ursprungligen uppfanns tekniken av den tyske fysikern Oskar Heil, ljudet genereras / skapas på ett helt annat sätt än i vanliga banddiskantelement. Membranet har längsgående veck, som i ett dragspel. Fördelen består i små och mycket kontrollerad rörelser av varje veck som accelererar den omgivande luften inuti varje veck. Resultatet är en perfekt akustisk återgivning både i amplitud och i fas över hela emitterande ytan.

Beyma TPL-150 ökar upplevelsen hos alla som värdesätter att lyssna på musik

EGENSKAPER:

- Överlägsen kvalite på återgivningen
- Stor bandbredd och arbetsområde (1 - 23 kHz )
- Hög känslighet (102 dB)
- Extremt linjär återgivning
- Extremt låg distorsion


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BTPL150H Beyma TPL150H Air Motion Transformer med horn 4 910,00/st

Tillbaka