Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Beyma WL4

Beyma
Beyma WL4

Beyma WL4

Mer information: Beyma Produktkatalog 2011
Beyma WL4

Professionell driver med wave guide för Line Array högtalare. Drivern har Neodynium magnet och 1,75" membran i lågdensitets polyester. Wave guiden omvandlar driverns cirkulära öppning till en rektangulär på 0,5"x4". WL4 kan monteras på horn eller direkt på baffel. 

Kombinationen av en hög effektiv neodymium kompressions driver med vågledare ger en exakt och enkel lösning för att bygga ett Line Array system. Beymas har löst det svåra problemet med att uppnå en optimal koppling mellan flera kompressionsdrivers på ett suveränt enkel sätt istället för att använda dyra, komplicerade och oftast dåligt fungerande vågforms omvandlare.

Produkterna i WL serien förvandlar enkel och effektiv den cirkulära öppningen hos kompression drivern till en rektangulär yta utan att orsaka krökning av den akustiska vågfronten. Kopplingen blir optimal mellan enheterna ända upp till 18kHz.

Beymas lösning innebär minsta möjliga längd för låg distorsion utan att orsaka några högfrekventa störningar.

De olika waveguidena kan kombineras med högtalarelement med olika diameter. 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BWL4 Beyma WL4 1 850,00/st

Tillbaka