Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Boschma 4U-HE | Rackcase 4HE

Boschma Cases
Boschma 4U-HE | Rackcase 4HE

Boschma Cases 4U-HE

 

Boschma 4U-HE | Kraftigt 19" rackcase 4HE


Alla Boschma Cases tillverkas med rotations gjutning med polyeten material och kraftiga aluminium beslag. Gjutning och sammanfogning sker i fabriken i Lemmer och resultatet är en oöverträffbar kvalitet.

Boschma cases är designade och tillverkade av kemikalie specialister som också är musiker och såg behovet av tåliga, prisvärda och funktionella case. Samma rackcase specialtillverkas även för militärt bruk och räddningskårer. Produkten är perfekt för att skydda kapitalintensiv och känslig utrustning och är utvecklad för mobila system och yrkesmässiga användare som eventföretag och turnerande band. 

Det går att special beställa Boschma rackcase och andra produkter i ett stor antal färger. Boschma rackcase är stackningsbara med varandra och många andra Boschma produkter och försedda med specialdesignade stötdämpande fötter..

 

Boschma Cases 4U-HE  
Bredd 19" standard
Djup rackskena-rackskena 450 mm
Yttermått 534 x 620 x 285 mm
Vikt 6,0 kg
Material Rotations gjuten Polyeten med kraftiga aluminium beslag
Färg Standard svart, andra kulörer går att beställa
Övrigt Stackningsbar och specialdesignade stötdämpande fötter

 

 Boschma Cases 4U-HE

Boschma Cases detaljer

Boschma Cases finns i flera färger
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BC4UHE Boschma 4U-HE | Rackcase 4HE 1 120,00/st

Tillbaka