Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Boschma Mixercase | Mixercase 4-11-1-8U-HE

Boschma Cases
Boschma Mixercase | Mixercase 4-11-1-8U-HE

Boschma Mixercase

 

Boschma Mixercase | Kraftigt 19" mixercase 4-11-1-8 HE


Kraftig 19" mixercase för mixrar upp till 11HE. Ovanför mixern finns 1HE dedikerat för montering av arbetsbelysning. Generöst med utrymme då locken är stängda, motsvarande XLR kontakter får enkelt rum.

Alla Boschma Cases tillverkas med rotations gjutning med polyeten material och kraftiga aluminium beslag. Gjutning och sammanfogning sker i fabriken i Lemmer och resultatet är en oöverträffbar kvalitet.

Boschma cases är designade och tillverkade av kemikalie specialister som också är musiker och såg behovet av tåliga, prisvärda och funktionella case. Samma rackcase specialtillverkas även för militärt bruk och räddningskårer. Produkten är perfekt för att skydda kapitalintensiv och känslig utrustning och är utvecklad för mobila system och yrkesmässiga användare som eventföretag och turnerande band. 

Det går att special beställa Boschma mixercase och andra produkter i ett stor antal färger. Boschma produkter och försedda med specialdesignade stötdämpande fötter..

 

Boschma Mixercase 4-11-1-8HE  
Bredd - Mixerhöjd 19" standard, för mixrar upp till 11HE
Yttermått 455 x 565 x 730 mm
Vikt 11,3 kg
Material Rotations gjuten Polyeten med kraftiga aluminium beslag
Färg Standard svart, andra kulörer går att beställa
Övrigt Stackningsbar och specialdesignade stötdämpande fötter

 

 Boschma Mixercase

Boschma Mixercase

Boschma Mixercase detaljer
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
BCM4-11-1-8 Boschma Mixercase | Kraftigt 19" mixercase 4-11-1-8 HE 2 250,00/st

Tillbaka