Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Master Audio CS-4/T

Master Audio
Master Audio CS-4/T

Master Audio CS-4/T

Mer information: Broschyr CS Series
Master Audio Prislista 2013

Celing System Series är konstruerad med samma filosofi om hög kvalité som Master Audios professionella produkter för konsertljud. Produkterna har optimerad återgivning, är enkla att installera, låg höjd (passar grunda innertak) och elegant diskret design som passar alla miljöer.

CS serien är "all-purpose" takhögtalare för låg impedans (16§Ù) och hög impedans (100V linje) för alla typer av offentliga miljöer som hotell, sjukhus, flygplatser, idrotts anläggningar och butiker. Takhögtalarna är även lämpliga för att distribuera larm meddelanden i utrymningslarm.

CS-4/T är en kompakt bredbandig 4" takhögtalare med en diameter på 167mm. Effekttåligheten är 20Watt och den levereras med monterad anpassningstrafo 100V med effektlägen på 5W/10W, direktingång på 16 ohm. Bandbredden är 85Hz till 18kHz och känsligheten 86dB. Takhögtalaren är utrustad med anpassningstransformator
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
MACS4T Master Audio CS-4/T 320,00/st

Tillbaka