Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Master Audio CS-6FR

Master Audio
Master Audio CS-6FR

Master Audio CS-6FR

Mer information: Broschyr CS Series
Master Audio Prislista 2013

En tvåvägs coaxial takhögtalare för användare med höga krav på återgivningen. Lämpliga applikationer är hemma bio, butiker, caféer, barer, hotell och över allt där man vill ha riktigt bra ljud. 

CS-6FR har en 6 1/2" bas med polypropulene kon och butyl gummi upphängning, riktbar 1,5" dome diskant med silkesmembran. Takhögtalaren är utrustad med ett optimerat passivt filter med mycket låg förlustfaktor. 16 Ohm i nominell impedans möjliggör att flera högtalare enkelt kan kopplas på en och samma kanal. Som tillbehör finns ett högkvalitativt anpassningstrafo, TF-100 för 100V system. Effekttåligheten är 60Watt, känsligheten 90dB och bandbredden 60Hz-20kHz.  Diskret takhögtalare med hög kapacitet

Som tillbehör finns högkvalitativ anpassnings transformator
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
MACS6FR Master Audio CS-6FR 590,00/st

Tillbaka