Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Master Audio X208A - Aktivt Line Array system för konsertljud med DSP Studio®

 

Master Audio X208A - Aktivt Line Array system för konsertljud med DSP Studio®

Master Audio X208 är ett Line Array system med den absolut modernaste teknologin och högsta komponent och byggkvalité. Systemet är utrustat med inbyggda digitala 24-bits processorer på 96kHz, som kan fjärrstyras (Wi-Fi - Eathernet) via Master Audios mjukvara DSP Studio®. Line Array systemet har unika 3:e generationens klass D slutsteg och alla högtalarelementen är utrustade med Neodymium magneter.

X208A är en aktiv enhet med inbyggd digital processor och fullt kompatibel med Master Audios DSP Studio® för inställningar, övervakning och fjärrstyrning i realtid. De två digitala slutstegen har en uteffekt om 2400W för 8" elementen och 600W för drivrarna. En X208A kan driva upp till tre passiva moduler, X208P.   

Vid sidan av presets från fabriken kan användaren skapa upp till 16 egna presets samt i realtid göra alla typer av justeringar.

X208 har Master Audios nyutvecklade waveguide med banbrytande design (från X210) utrustad med 2x1,75” drivers med polypropylene naphtalen membran. Den eliminerar alla problem med överkrossningar och klarar av hela registret även vid mycket långa avstånd.

Som riktmjukvara är X208 fullt kompatibelt med EASE Focus och för akustiska simuleringar fullt kompatibelt med  EASE.

Tillhörande basar har presets för att arbeta med X208 och för cardioid spridning.

Master Audio X208 är ett Line Array system med unikt hög prestanda och korrekt återgivning. Jämför gärna X208 med vilket system som helst och upplev prestanda ökningen, X208 är ett Line Array system för användare som vill ha det bästa.

 

 Högtalar typ  Aktiv Line Array modul med inbyggd DSP och klass D slutsteg
 Konfiguration  Inbyggd digital högtalar processor med presets och programmerbara platser
 Slutstegs kapacitet  2400 + 600 Watt
 Bas  2x8" specialtillverkad Master Audio högtalarelement med Neodymium magnet
 Driver  2x1,75" kompressionsdrivers monterade på Master Audios unika Waveguide
 Delningsfrekvens  Valbar och programmerbar via inbyggd DSP
 Material högtalarlåda  18mm multi Plywood med tålig 2-komponents lack 
 Front  Pulverlackat stålgaller täckt med tålig akustisk foam och tyg
 Max SPL 1m  En ensam modul 130 dB - 4 moduler 142 dB - 8 moduler 148 dB 
 Frekvensomfång
 78 Hz -18 kHz +/- 2dB
 Anslutningar  Linjenivå Neutrik XLR, Eathernet för fjärrstyrning och övervakning, Powercon in   
 Utgångar  Neutrik XLR direkt utgång, RJ-45 utgång, Powercon ut
 DPS funktioner  Nivå, delay, parametriska filter, limiters och delning
 Dimensioner (B x H x D), mm  684 x 250 x 522
 Vikt
 25 kg

 

Xcellence 1
Byggd för de mest krävande applikationerna

Xcellence seriens kompakta design i kombination med dess höga prestanda gör den extremt mångsidig. Idealiskt för både uthyrningsföretag och installationer där hög prestanda och enastående kvalitet krävs. Konserthus, teatrar, kyrkor, klubbar och en hel mängd andra miljöer är xcellence det perfekta högtalarsystemet.

 

Xcellence 2
Plug & play på riktigt

Den allra senaste tekniken både gällande akustisk design och digital elektronik är införlivade i xcellence serien. Detta ger högtalarna deras extrema förmåga samtidigt som det underlättar snabb och enkel set up.

Plug and play som det ska vara på riktigt.

 

 

Xcellence 3
  Ethernet och Wi-Fi

Tänk dig att ha full kontroll och övervakning av ditt PA-system från valfri plats i rummet. Varje enskilld xcellence högtalare kan fjärrstyras och övervakas via Ethernet. Det skräddarsydda kontrollprotokollet stöder också trådlös anslutning (Wi-Fi med trådlösa åtkomstpunkter). Varje xcellence högtalare har en inbyggd två-portars switch för enkel hopkoppling.

Xcellence 4
DSPCONTROLLER ® DSP Studio®
Justera även de finaste detaljerna med Master Audio DSP Studio ®. Parametrar som gain, limiter, polaritet, delay och parametriska EQ hanteras i real tid. Programvaran ger också omfattande information om slutstegens status med mera. DSP Studio® finns för PC och iPad
 
Xcelence 5
Design och tanke i varje detalj
Vi har forskat kring, investerat i och tillämpat material och teknik för att leverera den ultimata produkten.
Funktioner som ergonomiska handtag och akustiskt optimerade galler talar för sig själva. Inte nog med att de bidrar till en extraordinär utseende, kan de också för bekväm hantering eller skydd mot fukt, regn och damm.
Xcellence 6
Tålig och snygg finish

Xcellence har en extremt motståndskraftig bi-komponent polyurea yta för att skydda mot repor och nötning under de tuffaste touring förhållandena.

Lacken binder hermetiskt till träytor och följer perfekt varje vinkel och kurva för en fantastisk och vattentät finish.

 

 

Xcellence 7
Unik waveguide: bättre prestanda

Master Audios ingenjörer har lyckats där i princip alla andra misslyckats, att uppnå en mycket lång kastlängd med bibehållen amplitud.

Deras isophasic vågledare skapar en ultimat sidolob-fri vertikal spridning och kristallklart svar vid höga frekvenser. Resultatet i detta avseende kan helt enkelt inte förbättras...

Xcellence 8
Perfekta akustiska simuleringar

.En akustisk simulering blir aldrig bättre än kvalitén på data som används.

Master Audio levereras superexakta EASE och EACSE FOCUS filer.

Master Audio kan via sitt unika mätlaboratorium mäta högtalare på över 8.000 punkter (full frekvens svep runt högtalaren). Det ger oöverträffbar data för att visualisera systemets prestanda före installation.

 
Xcellence 9
Anpassade premium komponenter

Xcellence serien har konstruerats med special tillverkade komponenter för att optimera de akustiska egenskaperna. Högtalare, styrkretsar, gränssnitt, horn och vågledare är maximalt utforskade och anpassade för maximal prestanda i alla förhållanden.

Xcellence 10
Unikt överspänningsskydd

Vår unika och innovativa överspänningsskydds krets övervakar kontinuerligt nätspänning och omedelbart kopplas systemen ifrån när den upptäcker att nätspänningen har överskridit den maximalt tillåtna nivån. Systemet startar automatiskt när nätspänningen återgår till normala nivåer.

Excellence 11
Exakt akustiskt galler

Optimal perforering koefficient har uppnås genom intensiva matematiska beräkningar för att perfekt balansera motstånd mot prestanda. Det ger ett unikt runt rutmönster för akustiskt transparent ljud samtidigt som det skyddar högtalarna maximalt.

Xcellence 12
Digital signalbehandling & 3:gen digitala slutsteg

Alla xcellence system har banbrytande digital elektronik, inklusive högpresterande AD / DA-omvandlare. DSP med kraftfull processkapacitet och 48-bitars intern arkitektur som ger oöverträffbar filter precision, parametrisk EQ, limiter och ytterligare avancerade funktioner.

DSP:n är perfekt matchad med tredje generationens klass-D förstärkare, vilket garanterar en fullständig kontroll av den effekt som levereras till högtalarna hela tiden.Master Audio X208A

Master Audio X208

Master Audio X208
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
MAX208A Master Audio X208A - Aktivt Line Array system för konsertljud med DSP Studio® 45 500,00/st
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
MACWK-D Master Audio CWK-D - Set för trådlös kommunikation 6 200,00/st
MAFCX208 Master Audio FCX208 - Flightcase för X208 Line Array 7 700,00/st
MATAX208R Master Audio TA-X208R - Flygram för X208 Line Array system 7 200,00/st
MAFRX208 Master Audio FR-X208 - Ram för montering av X208 Line Array på X218W 3 400,00/st
MAFA-X208210 Master Audio FA-X208/210 - Beaslag för att hänga X208 under X210 3 500,00/st
MAFAX208215 Master Audio FA-X208/215 - Beaslag för att hänga X208 under X215 3 500,00/st

Tillbaka