Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Master Audio X210P Passiv Line Array Modul


Master Audio X210P - Passiv Line Array modul för X210 konsertljuds system

Master Audio X210 är ett Line Array system med den absolut modernaste teknologin. Systemet är utrustat med inbyggda digitala processorer som kan fjärrstyras (Wi-Fi eller Eathernet) via Master Audios mjukvara DSP Studio. Line

Vid sidan av presets från fabriken kan användaren skapa presets samt i realtid göra alla typer av justeringar.

X210 har Master Audios nyutvecklade waveguide med banbrytande design utrustad med 3x1,75” drivers. Den eliminerar alla problem med överkrossningar och klarar av hela registret även vid mycket långa avstånd.

Som riktmjukvara är X210 fullt kompatibelt med EASE Focus och för akustiska simuleringar fullt kompatibelt med  EASE.

Tillhörande basar har presets för att arbeta med X210 och för cardioid spridning.

Array systemet har unika 3:e generationens klass D slutsteg.

X210P är en passiv modul som drivs av en X210A.    

Master Audio X210 är ett Line Array system med unikt hög prestanda och korrekt återgivning. Jämför gärna X210 med vilket system som helst och upplev prestanda ökningen, X210 är ett Line Array system för användare som vill ha det bästa.

 

 Högtalar typ  Passiv Line Array modul 
 Bas  2x10" specialtillverkad Master Audio högtalarelement med Neodymium magnet
 Driver  3x1,75" kompressionsdrivers monterade på Master Audios unika Waveguide
 Delningsfrekvens  Valbar och programmerbar via inbyggd DSP styrd via X210A
 Material högtalarlåda  18mm multi Plywood med tålig 2-komponents lack 
 Front  Pulverlackat stålgaller täckt med tålig akustisk foam och tyg
 Max SPL 1m  En ensam modul 134 dB - 4 moduler 146 dB - 8 moduler 152 dB 
 Frekvensomfång
 70 Hz -18 kHz +/- 2dB
 Anslutningar  Linjenivå Neutrik XLR, Eathernet för fjärrstyrning och övervakning, Powercon in   
 Utgångar  Neutrik XLR direkt utgång, RJ-45 utgång, Powercon ut
 DPS funktioner  Nivå, delay, parametriska filter, limiters och delning
 Dimensioner (B x H x D), mm  314 x 764 x 574
 Vikt
 33 kg

 

Xcellence 1
Byggd för de mest krävande applikationerna

Xcellence seriens kompakta design i kombination med dess höga prestanda gör den extremt mångsidig. Idealiskt för både uthyrningsföretag och installationer där hög prestanda och enastående kvalitet krävs. Konserthus, teatrar, kyrkor, klubbar och en hel mängd andra miljöer är xcellence det perfekta högtalarsystemet.

 

Xcellence 2
Plug & play på riktigt

Den allra senaste tekniken både gällande akustisk design och digital elektronik är införlivade i xcellence serien. Detta ger högtalarna deras extrema förmåga samtidigt som det underlättar snabb och enkel set up.

Plug and play som det ska vara på riktigt.

 

 

Xcellence 3
  Ethernet och Wi-Fi

Tänk dig att ha full kontroll och övervakning av ditt PA-system från valfri plats i rummet. Varje enskilld xcellence högtalare kan fjärrstyras och övervakas via Ethernet. Det skräddarsydda kontrollprotokollet stöder också trådlös anslutning (Wi-Fi med trådlösa åtkomstpunkter). Varje xcellence högtalare har en inbyggd två-portars switch för enkel hopkoppling.

Xcellence 4
DSPCONTROLLER ® DSP Studio®
Justera även de finaste detaljerna med Master Audio DSP Studio ®. Parametrar som gain, limiter, polaritet, delay och parametriska EQ hanteras i real tid. Programvaran ger också omfattande information om slutstegens status med mera. DSP Studio® finns för PC och iPad
 
Xcelence 5
Design och tanke i varje detalj
Vi har forskat kring, investerat i och tillämpat material och teknik för att leverera den ultimata produkten.
Funktioner som ergonomiska handtag och akustiskt optimerade galler talar för sig själva. Inte nog med att de bidrar till en extraordinär utseende, kan de också för bekväm hantering eller skydd mot fukt, regn och damm.
Xcellence 6
Tålig och snygg finish

Xcellence har en extremt motståndskraftig bi-komponent polyurea yta för att skydda mot repor och nötning under de tuffaste touring förhållandena.

Lacken binder hermetiskt till träytor och följer perfekt varje vinkel och kurva för en fantastisk och vattentät finish.

 

 

Xcellence 7
Unik waveguide: bättre prestanda

Master Audios ingenjörer har lyckats där i princip alla andra misslyckats, att uppnå en mycket lång kastlängd med bibehållen amplitud.

Deras isophasic vågledare skapar en ultimat sidolob-fri vertikal spridning och kristallklart svar vid höga frekvenser. Resultatet i detta avseende kan helt enkelt inte förbättras...

Xcellence 8
Perfekta akustiska simuleringar

.En akustisk simulering blir aldrig bättre än kvalitén på data som används.

Master Audio levereras superexakta EASE och EACSE FOCUS filer.

Master Audio kan via sitt unika mätlaboratorium mäta högtalare på över 8.000 punkter (full frekvens svep runt högtalaren). Det ger oöverträffbar data för att visualisera systemets prestanda före installation.

 
Xcellence 9
Anpassade premium komponenter

Xcellence serien har konstruerats med special tillverkade komponenter för att optimera de akustiska egenskaperna. Högtalare, styrkretsar, gränssnitt, horn och vågledare är maximalt utforskade och anpassade för maximal prestanda i alla förhållanden.

Xcellence 10
Unikt överspänningsskydd

Vår unika och innovativa överspänningsskydds krets övervakar kontinuerligt nätspänning och omedelbart kopplas systemen ifrån när den upptäcker att nätspänningen har överskridit den maximalt tillåtna nivån. Systemet startar automatiskt när nätspänningen återgår till normala nivåer.

Excellence 11
Exakt akustiskt galler

Optimal perforering koefficient har uppnås genom intensiva matematiska beräkningar för att perfekt balansera motstånd mot prestanda. Det ger ett unikt runt rutmönster för akustiskt transparent ljud samtidigt som det skyddar högtalarna maximalt.

Xcellence 12
Digital signalbehandling & 3:gen digitala slutsteg

Alla xcellence system har banbrytande digital elektronik, inklusive högpresterande AD / DA-omvandlare. DSP med kraftfull processkapacitet och 48-bitars intern arkitektur som ger oöverträffbar filter precision, parametrisk EQ, limiter och ytterligare avancerade funktioner.

DSP:n är perfekt matchad med tredje generationens klass-D förstärkare, vilket garanterar en fullständig kontroll av den effekt som levereras till högtalarna hela tiden.Master Audio X-210 Line Array

Master Audio X-210 Line Array

Master Audio X-210 Line Array
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
MAX210P Line Array högtalare med 2x10"+3x1,75", passiv version av X210A 29 500,00/st
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
MAFCX210 Master Audio FCX210 - Flightcase för X210 Line Array 8 500,00/st
MATAX210R Master Audio TA-X210R - Flygram för X210 8 800,00/st
MAFRX218 Master Audio FRX218 - Ram för X210 3 650,00/st
MASTX215 Master Audio ST-X215 2 200,00/st
MAFA-X208210 Master Audio FA-X208/210 - Beaslag för att hänga X208 under X210 3 500,00/st

Tillbaka