Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Membran XM-serien

Membran till coaxialhögtalare ur Beymas XM-serie (12XM och 15XM). Membranen är till kompressionsdrivern (diskantdelen), om själva konen är skadad är det en omkoning som behövs.

Beymas XM-serie har utgått och som ersättningselement vill vi rekommendera XA-serien eller KX-serien. Reservdelar finns till XM-serien.  

Vi utför omkoning inhouse av alla högtalare och drivers!


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
1129614m Membran till Coaxialhögtalare ur Beymas XM-serie 1 390,00/st

Tillbaka