Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Produkt

Mundorf E-CAP RAW | Elektrolytkondensatorer för audio bruk

Mundorf
Mundorf E-CAP RAW | Elektrolytkondensatorer för audio bruk

Mundorf E-CAP RAW

Mer information: Mundorf ECap RAW Broschyr

 

Mundorf E-CAP RAW | Elektrolytkondensator för audio bruk 

 

De bipolära elektrolytkondensatorer i ECAP RAW-serien har folier med ytor som är uppruggade av en särskild etsningsprocess och på så sätt utvidgas ytan. Då kapacitansen hos kondensatorer är proportionell mot deras yta, ger denna process de minsta och billigaste Mundorf audiokondensatorerna.

Bipolära elektrolytkondensatorer används där stora kapacitanser krävs till låg kostnad (t.ex. konjugat länkar). De används främst då MKP typer blir för dyra eller stora.

 

Egenskaper Mundorf E-Cap RAW kondensatorer för passiva filter:

Kapacitans område: 10uF - 680uF
Spänning: 10-100uF 100VDC | 150-680uF 63VDC
Tolerans: +/- 5%
Arbets temperatur: -40°C - 85°C
Livslängd: 3.000 timmar vid 85°C
Förlustfaktor [tan α] 0,050 @ 1 kHz

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka