Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Produkt

Mundorf M-Cap EVO Oil | Metaliserad polypropylen kondensator för passiva filter

Mundorf
Mundorf M-Cap EVO Oil | Metaliserad polypropylen kondensator för passiva filter

Mundorf M-Cap EVO Oil

Mer information: Mundorf MCap EVO Oil Broschyr

 

Mundorf M-Cap EVO Oil | Olje impregnerad MKP kondensator med Evolution vindnings teknologi för passiva filter 

 

MCAP® EVO Oil kombinerar MCAP® EVO: s ljud karaktäristik på ett perfekt sätt med de akustiska fördelarna med olje impregnerade kondensatorer

Den viktigaste egenskapen i EVOLUTION vindnings tekniken är den ovanliga smala men höga kondensator rullen. Denna geometri resulterar i två akustiskt tydligt märkbara fördelar i jämförelse med traditionella kondensatorer, som är lättare att producera. För det första en kortare signalväg med stora kontaktytor och mycket låg förlust vilket ger ett extremt lågt seriellt motstånd / ESR. Antalet parallella lindningar är större jämfört med traditionella kondensatorer vilket effektivt reducerar seriell induktans / ESL.

Den yttersta exakta EVO lindningsprocessen reducerar vibrationer och mikrofoniska effekter. Anslutningarna möjliggör horisontell och vertikal montering

Sammanfattningsvis ger MCAP® EVOs egenskaper leder till fantastiskt levande återgivning, anmärkningsvärd mikro dynamik med ökad öppenhet, äkthet och 3 dimensionellt djup.

 

Egenskaper Mundorf M-Cap EVO metaliserad polypropylen MKP kondensatorer för passiva filter:

Kapacitans område: 0,010uF - 100uF
Spänning: 350-450 VDC
Tolerans: 0,010uF +/- 5% | 0,10-100uF- +/-3%

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka