Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Kondensatorer » Produkt

Mundorf M-Cap Supreme | High-end kondensator

Mundorf
Mundorf M-Cap Supreme | High-end kondensator

Mundorf M-Cap Supreme

Mer information: Mundorf MCap Supreme Broschyr

 

Mundorf M-Cap Supreme | High-end kondensator för audiofil bruk

 

MCAP® SUPREME har internationellt hyllats som den ultimata high-end kondensatorn. Den enastående ljud prestandan uppnås med en unik kombination av avancerade teknologier som induktionsfri vindnings teknik.

Dess subtila fina gradering av det höga tonomfånget stärker hela ljud reproduktionen, röster och instrument tar form och bli väldigt varierande.

Den speciella designen av kondensator folien i M-Cap Supreme gör det möjligt att passa ihop två kondensator lindningar, lindade i motsatta riktningar, så att induktansen av de individuella lindningarna minskas avsevärt. För att få den ursprungliga kapacitansen igen, är ett extra par kondensator lindningar nödvändiga, så en Supreme kondensator är större och dyrare jämfört med en vanlig MKP kondensator med samma värde

M-Cap Supreme kondensatorer mobiliserar sådana otroliga reserver i ditt ljudsystem att det är motiverat att tala om en ny dimension av musik återgivning. Vare sig det är upplösningen, dynamik eller ton av musiken imponerar Supreme med sin naturliga livlighet och tonala sammanhållning som ingen vanlig kondensator kan prestera.

 

Egenskaper Mundorf M-Cap Supreme metaliserad polypropylen MKP kondensatorer för passiva filter:

Kapacitans område: 0,1uF - 22uF
Tolerans: +/- 2%
Spänning: 600-1400 VDC
Arbets temperatur: -40°C - 85°C
Förlustfaktor [tan α] 0,0002 @ 1 kHz, 0,0001 @ 10 kHz

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka