Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Produkt

Mundorf M-Cap Supreme Silver.Oil | High-end kondensator

Mundorf
Mundorf M-Cap Supreme Silver.Oil | High-end kondensator

Mundorf M-Cap Supreme Silver.Oil

Mer information: Mundorf MCap Supreme SO Broschyr

 

Mundorf M-Cap Supreme Silver.Oil | High-end referens kondensator för audiofil bruk

 

MCAP® SUPREME serien har internationellt hyllats som den ultimata high-end kondensatorn. Den enastående ljud prestandan uppnås med en unik kombination av avancerade teknologier som induktionsfri vindnings teknik.

MCAP® Supreme Silver Oil är en oljeimpregnerad metalliserad polypropylen dielektrisk kondensator. Som namnet antyder används silver med mycket hög renhet för kondensatorns coating och lindningen är impregnerad med en speciell olja utvecklad efter omfattande experiment och lyssningstester. Båda dessa funktioner bidrar till en ännu fylligare och jämnare tonal rikedom och mångfald. Våra state-of-the-art metalliserade Polypropylen folier gör det möjligt att få extremt låga toleranser som inte kan uppnås med traditionella kondensatorer.

Dess levande och naturliga återgivning av musik imponerar framför allt med sin höga dynamik precision och fina detalj rikedom.

 

Egenskaper Mundorf M-Cap Supreme Silver.Oil metaliserad polypropylen MKP kondensatorer för passiva filter:

Kapacitans område: 0,01uF - 10uF
Tolerans: 0,010-0,33uF +/- 5% | 0,47-3,9uF +/-3% 4,7-10uF +/-2%
Spänning: 1000 VDC
Arbets temperatur: -40°C - 85°C
Förlustfaktor [tan α] 0,0002 @ 1 kHz, 0,0001 @ 10 kHz

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka