Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Kondensatorer » Produkt

Mundorf M-Cap ZN | Tunn folie kondensator

Mundorf
Mundorf M-Cap ZN | Tunn folie kondensator

Mundorf M-Cap ZN

Mer information: Mundorf MCap ZN Broschyr

 

Mundorf M-Cap ZN | Tunn folie MKP kondensator

 

Tack vare den senaste tekniken kan vi tillverka MCAP® ZN från tunn ultraren, RoHS-kompatibel folie.

Tidigare var det nödvändigt att använda bly för att nå den mjukhet folien behöver för lindning av kondensatorer. Men bly har även en negativ tonal influens på musikåtergivningen.

Bly fri folie - bortsett från positiva miljöaspekter – har även en förbättrad ljud karakteristik och introducerades 2007 i MCAP® ZN serien.

Den enorma konduktiviteten (förlusten faktorn är tio gånger mindre än vanliga MKP kondensatorer!) av den tunna folien försäkrar en dynamisk och levande musik återgivning!

Sist men inte minst, masströgheten hos den tunna folien minskar kraftigt mikrofoniska effekter genom att minska rörelsen hos folien till förmån för klarhet och öppenhet i återgivningen.

 

Egenskaper Mundorf M-Cap ZN metaliserad polypropylen MKP kondensatorer för passiva filter:

Kapacitans område: 0,1uF - 4,7uF
Tolerans: +/- 3%
Spänning: 100-630 VDC
Metal folie: Tenn, 6um
Arbets temperatur: -40°C - 85°C
Förlustfaktor [tan α] 0,0002 @ 1 kHz, 0,0001 @ 10 kHz

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka