Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Spolar » Zero Ohm Coils » Produkt

Mundorf MCoil N250 | Zero Ohm Coil spole med Feronkärna för passiva delningsfilter

Mundorf
Mundorf MCoil N250 | Zero Ohm Coil spole med Feronkärna för passiva delningsfilter

Mundorf MCoil BN serien

Mer information: Att välja spolar
Mundorf Feron ZOC Spolar Broschyr

 

Mundorf MCoil N250 | Zero Ohm Coil spole med Feron kärna för passiva delningsfilter, finns vakumimpregnerad 

 

Feron kärnor består av en järn-kisellegering. Mundorfs högpresterande transformator plattor behandlas flera gånger så att alla kristaller är orienterade i samma riktning och har en enhetlig kristallstruktur. Mundorf Feron spolar skiljer sig från konventionella med liknande utseende på både mätbart och hörbart sätt.

Noll ohm spolar (Zero Ohm Coils, ZOC) är en specialitet från Mundorf. I ZOC är en luftspalt kalibrerad och exakt justerad för hand mellan två lamell uppbyggda spalter tillverkade av Feron. Luftspalten bestämmer induktiviteten hos spolen och kräver stor noggrannhet i tillverkningsprocessen. Denna speciella form av spole med Feron kärna har lägre intern resistans än andra typer av spolar för passiva delningsfilter.

ZOC är speciellt utvecklade för lågfrekvens delningar med maximal prestanda, tonal neutralitet och minsta möjliga inre motstånd.

Vakuumimpregnering är lika effektiv som värmebindning (bakning) och används för spolar med större tråddiameter (2,00 till 3.90mm). Vid vakuumimpregnering impregneras spolen med en speciell lack ända till den innersta lindningen under vakuum. Därefter torkades spolen vid 130° Celsius och bakas till en mycket solid enhet. Fördelen är att spolen inte vibrerar och den ursprungliga signalen förvrängs inte oönskat.

 

Egenskaper Mundorf Mcoil N140 med Feronkärna för passiva filter:

Tråd diameter: 2,50 mm
Induktans område: 3,90 - 33 mH
Tolerans: +/- 5%
Material kärna: Feron
Renhet koppar: 99,99%

 

 

 

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka