Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Produkt

Mundorf MResist Supreme | Premium motstånd 20 Watt för passiva filter

Mundorf
Mundorf MResist Supreme | Premium motstånd 20 Watt  för passiva filter

Mundorf MResist Supreme

Mer information: Mundorf MResist Supreme Broschyr

 

Mundorf Mresist Supreme | Premium effekts motstånd 20 Watt för passiva filter

 

Med MResist SUPREME kan du njuta av finaste detalj rikedom och öppenhet i återgivningen som vanligtvis förloras. Prestandan uppnås av den komplexa bifilära vindningen med två trådar virade runt det hög temperatur resistenta keramiska elementet samtidigt som induktansen alltid är under 75μF.

Dessutom kännetecknas MResist Supreme av neutral akustik och musikåtergivning. Det beror på en speciell brandsäker gjutning (gjord för hand) som optimalt fixerar och stabiliserar lindningen vilket skyddar den mot mikrofoniska effekter.

För att hålla den höga ljudkvaliteten även vid hög belastning en speciellt koppar-nickel legering som ledande material med en extremt låg temperatur koefficienten på endast 50 ppm/°C.

Fler detaljer som garanterar att MResist SUPREME motstånd inte färgar återgivningen är användandet av icke-magnetiska material och svetsade anslutningar.

 

Egenskaper Mundorf Mresist Supreme effeks motstånd för passiva filter:

Resistans område: 0,1 - 33 Ohm
Kontinuerlig effekttålighet: 20 Watt
Tolerans: +/- 2%

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka