Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kontakter » Hifi Kontakter | Terminaler » Produkt

Mundorf Terminaler | EVO 8

Mundorf
Mundorf Terminaler | EVO 8

Mundorf Terminaler | EVO 8

Mer information: Mundorf MConnect Broschyr

 

Mundorf Terminaler | EVO 6 Högtalarterminal i ren Koppar eller Silver / Guld plätering

 

Mundorf TPCU Terminaler tillverkade av OFC-koppar är utformade för att möta de högsta kraven på mekanisk precision, akustisk prestanda och estetik. TPCU serien kombinerar maximal ledararea med lägst överförings motstånd. Tillverkade i Tyskland.

Terminaler av ren koppar terminaler bör rengöras regelbundet med koppar rengöring eller en blandning av vinäger och vatten för att förhindra oxidation. Alternativt kan vi erbjuda underhållsfria high end versioner pläterade med silver eller guld.

I leveransen ingår två muttrar, en bricka och en fjäderbricka för säker montering. Standard isoleringsmaterial fungerar dessutom som rotation skydd och polaritets märkning.

Mundorf rekommenderar icke-metalliska monteringsplattor.

 

 

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val
MUMSOLSUP-01 Mundorf MSolder Supreme SilverGold | 0,01 kg | 1,7 m 72,80/st
MUMSOLSUP-02 Mundorf MSolder Supreme SilverGold | 0,05 kg | 8,5 m 355,20/st

Tillbaka