Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kontakter » XLR Kontakter » Produkt

Neutrik NC3MD-L-BAG-1 | 3-P XLR chassi hane

Neutrik
Neutrik NC3MD-L-BAG-1 | 3-P XLR chassi hane

Neutrik NC3MD-L-BAG-1 | 3-P XLR chassi hane

 

Neutrik NC3MD-L-BAG-1 | 3-P XLR chassi hane 

 

3 polig XLR chassidon typ hane med svart metallhus och silver pläterade kontakter.

Den senaste generation av Neutrik XLR-kabel kontakter. Efterföljaren till X-serien erbjuder flera nya funktioner som gör den änu mer tillförlitlig, lättare att montera och förbättrar kontakt samt kabel dragavlastning.

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka