Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kontakter » Tele Kontakter » Produkt

Neutrik NJ3FC6 | 3-P Tele kontakt sladd hona

Neutrik
Neutrik NJ3FC6 | 3-P Tele kontakt sladd hona

Neutrik NJ3FC6 | 3-P Tele kontakt sladd hona

 

Neutrik NJ3FC6 | 3-P Tele kontakt sladd hona 

 

polig Tele kabelhylsdon 6,35mm hona med metallhus och silverpläterade kontaktytor

Kraftig Neutrik 6,35mm telekontakt utformad för professionella applikationer. Utmärktval för högkvalitativa instrumentkablar, signalkablar eller för scen och studiobruk.

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka