Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kontakter » Speakon Kontakter » Produkt

Neutrik NL4FX | 4-P Speakon sladd kontakt

Neutrik
Neutrik NL4FX | 4-P Speakon sladd kontakt

Neutrik NL4FX | 4-P Speakon sladd kontakt

Mer information: Neutrik Speakon Montering

 

Neutrik NL4FX | 4-P Speakon sladd kontakt 

 

4 polig kabelkontakt med snabblåsdragavlastning för kablar 7 till 14,5 mm diameter.

Speakon är branschstandard för högtalaranslutningar och ger robusta kabelanslutningar hög pålitlighet. Speakon har fasta kontakter med skruvplintar med ett låssytem för ledarna och kraftig dragavlastare.

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka