Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kontakter » Tele Kontakter » Produkt

Neutrik NP2X-AU-SILENT | 2-P Vinklad Silent Tele kontakt

Neutrik
Neutrik NP2X-AU-SILENT | 2-P Vinklad Silent Tele kontakt

Neutrik NP2X-AU-SILENT | 2-P Vinklad Silent Tele kontakt

Mer information: Neutrik Vinklad Tele Montering

 

Neutrik NP2RX-AU-SILENT | 2-P Vinklad Silent Tele kontakt 

 

2 polig vinklad Silent Tele kabelhylsdon 6,35mm med gummerat metallhus och guldpläterade kontaktytor

SilentPLUG bryter automatiskt kontakten med instrumentet instrument (gitarr) för att undvika pop och andra missljud när man ansluter kabeln. Den integrerade tysta brytaren är baserad på REED-teknik och garanterar en livslängd på över 10,000 anslutningar. Nya PX silentPLUG har ett robust metallhölje förstärkt med en gummikudde för bättre stötskydd.

 Neutrik Silent Switch
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka