Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

PanCon V3 Passive | RS 485 konverterare för ljudöverföring

Pan Beam
PanCon V3 Passive | RS 485 konverterare för ljudöverföring

PanCon V3 Passive

Mer information: Pan Beam Broschyr
PanCon V3 Passive Datablad

 

PanCon V3 | RS 485 konverterare för ljudöverföring till PanBeam nätverk


Pan Con Passive är en USB-RS485 omvandlare som krävs för anslutning och programmering av alla Pan Beam produkter. När du har anslutit Pan Con till USB-porten på datorn, blir det lätt att styra och övervaka alla Pan Beam högtalare med tillhörande mjukvara. Pan Con krävs även för att ansluta analoga och digitala ljudsignaler till PanBeam nätverk.

Felmeddelanden från Pan Beam nätverket kan skickas via larmkontakter.


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
PBPCB485P PanCon V3 Passive | RS 485 konverterare för ljudöverföring 0,00/st

Tillbaka