Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

SigTEL NC951 | Nödsignal set för Handikappstoalett

SigNet
SigTEL NC951 | Nödsignal set för Handikappstoalett

Nödsignal set för Handikappstoalett

Mer information: SigTel system Utrymningsplats Broschyr

 

SigTEL NC951 | Nödsignal set för Handikappstoalett

E-nummer: E 

Komplett set av utrustning för Nödsignalsystem till Handikapptoaletter enligt BS8300. Kan integreras med SigNET 2-vägs kommunikations system för Utrymningsplatser.

Handikapptoaletter får då säker 2-vägskommunikation via station för Utrymningsplats typ EVC302. Det går även att ansluta direkt på linje till huvudenhet och där kan då avläsas anrop från berörd HWC men utan 2-vägskommunikation. 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
STNC951 SigTEL NC951 | Nödsignal set för Handikappstoalett 0,00/st

Tillbaka