Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Special Projects SP-746

En mycket tålig, svett, damm och vattensäkert headset mikrofon som är IP-67 klassad (helt vattentät till 1 meter). Suveränt bra ljud och riktad mikrofon gör SP-746 till det perfekta valet för dans och fittness instruktörer, aktiviteter i bassänger som baysim och över allt som det behövs en vattentät mikrofon.

SP-746 har en böjbar bom som kan justeras efter brukarens behov och håller sig på plats under de mest krävande träningspassen.

IP-67 certifieringen innebär att headsetet är vattentätt på en metersdjup i minst 30 minuter. Även om Du aldrig är i vattnet med den innebär klassningen att den är helt opåverkad av svett. SP-746 kan levereras med alla typer av kontakter för att passa befintliga sändare.

Förväxla inte SP-746 med enklare kopior som inte håller och rostar.

EGENSKAPER

  • Suveränt ljud 
  • Helt vattentät och svettsäker 
  • Extremt tålig och bekväm
  • Enkelt att justera headset och bom
  • Kan fås med kontakt till alla sändare på marknaden

 Artnr: Benämning: Pris: Antal:
AASP746 Special Projects SP-746, IP-67 klassat headset 2 200,00/st

Tillbaka