Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Special Projects SP-H2O, vattentätt headset med utbytbar kabel

Heavy Duty vattentätt headset med utbytbar kabel är perfekt för våta och krävande miljöer. Designad och utvecklad för att användas av dans och fittness instruktörer, aerobics, vattenparker och simbassänger. Den är ett ultimat val för krävande svettiga spinning pass. Special Projects H2O är direkt utvecklad för aktiva professionella brukare och kan användas med alla trådlösa system, ange typ av bodypack vid beställning och headsetet levereras med passande kabel.

SP-H2O har en böjbar bom som kan justeras efter brukarens behov och håller sig på plats under de mest krävande träningspassen.

Det absolut vanligaste felat som uppstår på alla märken av headsets är kabelfel. SP-H20 har en unik lösning med utbytbar kabel.

IP-67 certifieringen innebär att headsetet är vattentätt på en metersdjup i minst 30 minuter. Även om Du aldrig är i vattnet med den innebär klassningen att den är helt opåverkad av svett. SP-746 kan levereras med alla typer av kontakter för att passa befintliga sändare.

EGENSKAPER

  • Suveränt ljud 
  • Utbytbar kabel
  • Helt vattentät och svettsäker 
  • Extremt tålig och bekväm
  • Enkelt att justera headset och bom
  • Kan fås med kontakt till alla sändare på marknaden
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
SPH2O Special Projects SP-H2O, vattentätt headset med utbytbar kabel 3 160,00/st

Tillbaka