Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

TOA AM-1MW Array Mikrofon - Aktiv realtidsstyrning

TOA
TOA AM-1MW Array Mikrofon - Aktiv realtidsstyrning

TOA AM-1MW Array Mikrofon

Mer information: TOA AM-1 Broschyr
TOA AM-1 Manual

 

TOA AM-1 Array Mikrofon - Med aktiv styrning / spårning i realtid 

Utrustad med en inbyggd sensor för att upptäcka och spåra ljudkällor fångar TOA’s aktiva realtids Array mikrofonsystem röster tydligt och naturlig. Följer kontinuerligt talaren som obehindrat kan röra sig både i sidled och flytta sig fram och tillbaka i närheten av talarstolen. Talaren kan bli mycket mer aktiv med åhörarna och vrida eller luta huvudet för att hantera olika delar av publiken och eller gestikulera naturligt utan oro för placeringen av mikrofonen.

AM-1 är ett unik realtids styrt Array mikrofonsystem med aktiv upptagning som detekterar, spårar och följer ljudkällan (talaren) och styr upptagning automatiskt i realtid, vilket ger oöverträffbar eleminering av oönskad upptagning som bakgrundsljud och höjer även taket för återkoppling. Användarvänlig app och firmware gör det möjligt för användaren att övervaka status för spårning av ljudkällan och göra ändringar i inställningsparametrar med en iPad eller dator.

Identifierar ljudkällan automatiskt och styr spridningsvinkel med stor precision för att fokusera på ljudkällan i realtid för optimal upptagning.

Egenskaper
Realtidsövervakning

Automatisk detektion av ljudkällan
Optimal signalnivå av åtta enskilda mikrofonelement
Minskar återkoppling
Konstant ljudnivå
Följer automatiskt ljudkällan
Eliminerar oönskad upptagning

Inställningar
Upptagnings område (Horisontell vinkel och avstånd)

Spårnings känslighet
Spårnings hastighet
Nivå kompensering
PÅ / AV, tröskel för avstånds justering
Längd (Tidsintervall)
Inaktivering av MUTE funktion på mikrofonen
Utgångsnivå

Funktion
Mute PÅ / AV 

 TOA AM-1MB Array Mikrofon

TOA AM-1 Array Mikrofon

Mjukvara AM-1
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOAAM1-MW TOA AM-1MW Array Mikrofon 0,00/st

Tillbaka