Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Distribuerat Ljud | 100V PA » Tillbehör » Produkt

TOA HY-BC1 | Skyddshölje för takhögtalare

 

TOA HY-BC1 | Skyddshölje för takhögtalare

 

TOA HY-BC1 är ett metallhölje vilket passar vissa infällnads tak högtalare och skyddar dem i utsatta applikationer. Kan hängas från taket, pendlas ner med rör/varjer eller monteras från kabelstegar.

 

TOA HY-BC1 
Finish Svart stål
Vikt 1,5 kg
Medföljer 2x gummi genomföringar

 
 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOAHY-BC1 TOA HY-BC1 | Skyddshölje för takhögtalare 335,00/st

Tillbaka