Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

TOA HY-CN1W | Expansions fäste för HX-5 Line Array högtalare

 

TOA HY-CN1W | Expansions fäste för HX-5 Line Array högtalare

 
TOA HY-CN1W används för att sammankoppla 2st HX-5 högtalare för att skapa ett längre Line Array med högre kapacitet och förbättrad spridningskontroll.

Fästet är avsett för inomhusbruk.

 

TOA HY-CN1W 
Utförande | Finish Vitt stål
Vikt 200 gram                                          Passar TOA HX-5W
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOAHY-CN1W TOA HY-CN1W | Expansions fäste för HX-5 Line Array högtalare 205,00/st

Tillbaka